Aniek van Creij

Als klein meisje was ik al druk bezig met springen en dansen op de muziek. Daardoor ging ik al op jonge leeftijd op dansles! Elke week naar dansles… ik keek er echt naar uit! Na mijn middelbare school ben ik begonnen aan een dansopleiding, nog elke dag ga ik daar met veel plezier naar toe! Elke dag bezig zijn met dansen… Wat een droom! Al een aantal jaren geef ik les en daar haal ik veel plezier en voldoening uit. Andere mensen mogen inspireren met dansen en vooral het plezier wat ik mag meegeven aan iedereen. Nu heb ik zelf de stap genomen om mijn eigen dansschool op te richten in Vierlingsbeek genaamd Dansstudio Flow. Hopelijk mag ik jou ook een leuke en fijne danservaring meegeven!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven